Kundehistorier

Bjørn (58): -Jeg merker stor forskjell og har fått mer energi med Maxulin!

Bjørn Gravdahl er 58 år og har en jobb som innebærer mye fart og raske biler. Han jobber som biljournalist og driver også Bilkanalen Auto Motor og Sport TV. Det er ingen vanlig kontorjobb, men en jobb som krever mye reising og fysisk aktivitet. Maxulin® har gitt han energien til å holde tempoet oppe.

Les mer

Sigbjørn (48):- Fikk energien tilbake med Maxulin!

Som singel småbarnsfar med en krevende jobb, er hverdagen hektisk for Sigbjørn Eliassen (48). Etter en lang periode med lavt energinivå og lite trening tok han et valg – et valg som har gitt ham humøret, energien og overskuddet tilbake.

Les mer

Robert (42): -Maxulin® har gitt meg ekstra kick til å fortsette og trene

For tidligere toppidrettsutøver Robert Kronberg (42) er det viktig med en aktiv livsstil også etter fylte 40 år. For å klare det tar han blant annet Maxulin®.

Les mer

Peter (57): -Jeg fikk en ny start med Maxulin

Da Peter Mattsson fylte 55 år kjente han hvordan kroppen forandret seg. Han begynte å føle seg trøtt og sliten. Han bestemte seg for å teste Maxulin, og etter tre uker merket han stor forskjell.

Les mer

Kai Roger (52): - Maxulin gir meg en ekstra boost!

– Ettersom jeg har begynt å dra litt på åra kjenner jeg at kroppen min trenger en ekstra boost. Det er fysisk krevende å kjøre løp. I 250 km i timen må man ha en sterk kropp og fullt fokus! Nå har jeg brukt Maxulin i over 1 år og er veldig fornøyd.

Les mer

Robert (42): -Maxulin har gitt meg en ekstra energiboost!

Robert Kronberg er personlig trener og konkurrerer i vektløfting. 42-åringen har lagt løpekarrieren på hylla, men fortsetter å trene hardt, som personlig trener og vektløfter. Og for å orke dette og få maksimal treningseffekt tar han Maxulin®. – Det har gitt meg en ekstra energi boost, sier han.

Les mer

Tor (65): -Slik bevarer jeg styrke og kraft

Tor Christiansen er i 60-årene men ser ikke på seg selv som gammel. Han eier og driver et eventbyrå, og jobber i en bransje der man må ha mye energi og styrke. Derfor er det viktig for ham å beholde styrken, både i kroppen og i hodet.

Les mer

Jari (40): -Jeg har fått mer overskudd til hobbyene mine!

Det skjer noe med menn med alderen og få vet at det kan skyldes et synkende testosteronnivå.

Les mer