Spørsmål og svar

 • Spørsmål om innhold

  Hva inneholder Maxulin®?

  Maxulin® inneholder ingredienser med dokumentert effekt; Testofen®, sink, Vitamin B6 og magnesium.

  Hva er Testofen®?

  Testofen® er et patentert ekstrakt av urten fenugreek. Testofen® har vært gjennom flere solide studier som er dokumentert i anerkjente medisinske tidsskrifter.

  Består Maxulin® av naturlige ingredienser?

  Hovedingrediensen Testofen® er et ekstrakt av urten Trigonella foenum—graecum (fenugreek). I tillegg inneholder Maxulin® former og doser av vitaminer og mineraler som er naturlig for kroppen.

  Er Maxulin® et legemiddel?

  Nei. Maxulin® er ikke et legemiddel.  Det er et kosttilskudd med dokumentert effekt i flere studier.

 • Spørsmål om bruk

  Hvor lenge bør Maxulin® inntas og når kan man merke effekt?

  Produktet gir virkning når man bruker det jevnlig over tid. Dersom man slutter vil altså virkningen avta. Når man merker effekt og hvilke effekter man merker er individuelt og kan variere. Husk at ikke alle effekter vil merkes på kroppen, som f.eks bevaring av muskelmasse. Det er viktig at du spiser sunt og er aktiv i tillegg.

  Hvordan fungerer Maxulin®?

  Maxulin® er et kosttilskudd (tabletter) med ingredienser spesialtilpasset menns behov. Maxulin® inneholder Sink som opprettholder normale testosteronverdier, Magnesium som opprettholder normal muskelfunksjon og Testofen® (ekstrakt av fenugreek) som i studier er dokumentert å bidra til økt muskelstyrke, mer sexlyst og energi.

  Hvem skal ta Maxulin®?

  Voksne menn som trenger å booste energinivå, velvære, treningsresultater og lyst, kan alle ha stor glede av Maxulin®. I studiene som er publisert har deltakerne vektet særlig forskjell på disse områdene.

 • Spørsmål om studier

  Finnes det studier på ingrediensene i Maxulin®?

  Det finnes flere studier knyttet til Testofen® og fenugreek. Les mer om studiene her.

  Hva er en placebo-kontrollert, randomisert, dobbeltblindet studie?

  Placebo-kontrollert betyr det at deltakerne er delt i to grupper, hvor den ene gruppen får virkestoffet mens den andre gruppen får en pille uten virkning. Da kan man måle forskjeller i gruppene. Randomisert betyr at utvalget i de to gruppene er tilfeldig. Dobbelt-blindet betyr at hverken deltakerne eller de som leser av resultatene vet hvem som fikk hva.

 • Spørsmål om bivirkninger

  Er det noen bivirkninger ved bruk av Maxulin®?

  Maxulin® har vært gjennom grundig testing og det er ikke rapportert om bivirkninger. Noen kan få lett ubehag i mage etter inntak, så ta gjerne tabletten i forbindelse med måltider.

  Kan Maxulin® påvirke medisinering?

  Det er ikke registrert at ingrediensene i Maxulin® kan ha negativ interaksjon med reseptbelagte legemidler, men man bør alltid informere legen om bruk av kosttilskudd.

 • Spørsmål om menns helse

  Hva er mannlig overgangsalder (andropause)?

  Menn opplever også en overgangsalder som på fagspråket kalles andropause. Denne inntreffer oftest mellom 40 og 60- årsalderen og henger sammen med at mannens testosteronnivå gradvis synker med alderen, faktisk allerede fra 35-årsalderen. Typiske tegn på mannlig overgangsalderen kan være at man blir sliten, får dårligere treningseffekt og mindre lyst. Ingrediensene i Maxulin® kan bidra til å redusere noen av disse konsekvensene.

  Øker Maxulin® kroppens testosteronnivå?

  Nei, det kan bidra til å frigjøre mer av det testosteronet du allerede har i blodet. Det er det frie testosteronet som er det aktive i kroppen. Et produkt som øker det totale nivået av testosteron i kroppen ville vært et legemiddel.

Produktpakke Maxulin - kosttilskudd for menn

Prøv Maxulin® til halv pris!

Maxulin® inneholder ingredienser skreddersydd for menn. 

 • Mer kraft og energi
 • Mer muskelstyrke
 • Mer lyst
Les mer