Tor (70): -Én tablett om dagen ga meg peppen tilbake

Tor Christiansen er fysisk aktivitet viktig i hverdagen. Men som 70-åring er det ikke alltid like lett å opprettholde muskelfunksjon og energi. Det har kosttilskuddet Maxulin hjulpet han med.

For kvinner er overgangsalderen en naturlig del av livet. Men det mange ikke vet er at også menn går gjennom overgangsalderen. Mannlig overgangsalder, også kjent som andropause, beskriver endringer i hormonnivåene, og kan medføre både fysiske og psykiske forandringer.
 
 
Hos menn faller produksjonen av testosteron og andre hormoner gradvis over en periode på mange år, noe som kan gi plager som manglende energinivå og lavere overskudd. Selv om enkelte kan oppleve kroppslige endringer allerede i 30-årene erfarer de fleste symptomer etter hvert som de blir eldre. En av dem er Tor Christiansen (70).  

— Jeg tror det er mange menn der ute som ikke helt føler seg slik de engang gjorde. Jeg har opplevd det selv, og er derfor veldig opptatt av å opprettholde muskelmassen og holde meg sprek, sier Christiansen.

 

Fremdeles ung til sinns

Tor har tidligere drevet et eventbyrå og med det jobbet i en bransje som har krevet mye energi og styrke i hverdagene. Derfor har det vært viktig for han å bevare styrken og overskuddet opp gjennom årene – både i kroppen og i hodet.

— Selv jeg nå har passert 70 ser jeg ikke på meg selv som en gammel mann. Faktisk føler jeg meg som en 27-åring i hodet, og det er derfor veldig viktig for meg at kroppen min fremdeles henger med. Dette var spesielt viktig da jeg var aktiv i arbeidslivet, men også nå som jeg har gått av med pensjon. I tillegg ønsker jeg jo fremdeles å fremstå attraktiv for det andre kjønn, for seksuallivet er akkurat like viktig nå som da jeg var 27 år gammel, sier han med et glimt i øyet.

Bruker Maxulin daglig

For å bevare en sterk kropp og redusere aldersrelaterte plager tar Christiansen kosttilskuddet Maxulin. Maxulin er et kosttilskudd som er skreddersydd for menn som opplever utfordringer med et synkende testosteronnivå. Maxulin inneholder ingredienser som kan redusere aldersrelaterte plager som oppstår i forbindelse med mannlig overgangsalder. Det har Tor fått merke effekten av.

— Noen stor tilhenger av kosttilskudd har jeg aldri vært, men en dag fikk jeg prøve Maxulin. Én tablett om dagen ga meg peppen tilbake, og jeg kan nå på enklere vis gjøre det jeg liker å gjøre på fritiden min. Jeg har det helt topp når jeg kan holde på med vannsport i alle former, og ved å bruke Maxulin daglig for å redusere de negative konsekvensene som et synkende testosteronnivå bringer med seg får jeg en ekstra forsikring.

— Jeg bruker også en del av fritiden min på å kjøre radiostyrt jetfly på nedlagte rullebaner – noe som faktisk er en fysisk krevende hobby. Dette er aktiviteter som er viktige for meg, og som jeg ønsker å holde på med i flere tiår, legger han til.

TILBUD:  Klikk her for å bestille Maxulin® >>

 

Produktpakke Maxulin - kosttilskudd for menn

Bestill Maxulin® nå!

Kosttilskudd med ingredienser skreddersydd for menn. Maxulin® inneholder sink, magnesium, vitamin B6 og fenugreek-ekstrakt:

  • Økt energi
  • Opprettholder normal muskelfunksjon
  • Opprettholder normale testosteronnivåer
Les mer

Maxulin inneholder

  • Fenugreek - Bidrar til å opprettholde normal glukosemetabolisme.
  • Sink - Bidrar til å opprettholde normale testosteronverdier i blodet og normal fruktbarhet og reproduksjonevne.
  • Magnesium - Bidrar til normal muskelfunksjon og normal energiomsetning.
  • Vitamin B6 - Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.