Om NutraQ Norway AS

Vår visjon er å tilrettelegge hverdagen med relevante produkter som er enkle å bruke.

Produkter som er designet for å gi deg maksimal effekt av det du trenger for at du skal føle deg bra - hver dag. Edge of Arctics kjerneprodukter er forankret i den nordlige tankegangen og livsstilen og opprinnelig utviklet for å øke energinivået, utholdenheten og den fysiske og mentale ytelsen.

Føl deg bra, føl deg opplagt, føl deg skjerpet!

Historie

Maxulin distribueres av Edge of Arctic, en del av NutraQ, et internasjonalt selskap innen helse- og skjønnhetsindustrien eid av Orkla. På en bærekraftig måte utvikler, produserer og distribuerer vi et bredt spekter av produkter av høy kvalitet direkte til forbrukerne gjennom en digital og abonnementsbasert forretningsmodell.

Vår egen tekniske avdeling kvalitetssikrer ingrediensene i kosttilskuddene våre. Som en av de største aktørene på markedet stiller vi svært høye krav til leverandørene våre for å sikre at kundene våre kan være helt trygge på at de får produkter av beste kvalitet.

Våre verdier og kvalitetsstandarder er din trygghet!

Kundeservice

Vi har et dedikert kundeservice-team som jobber for å sikre at alle våre kunder skal få den beste opplevelsen når du handler fra oss. Kundeservice-teamet er tilgjengelig for å svare på spørsmål og hjelpe deg uansett hvilke spørsmål du måtte ha.

Du kan være helt trygg på at vi alltid vil jobbe for å sikre at du som kunde skal få den beste kjøpsopplevelsen.

Vi garanterer deg:

  • Betaling med faktura
  • Ingen bindingstid
  • 14 dagers angrerett
  • Levering innen 10 dager