MX_Sigbjorn1_1140x700_0321.jpg

Sigbjørn (48): – Maxulin gir meg det lille ekstra

– Jeg fikk anbefalt Maxulin av en kollega, så da klikket jeg meg inn på nett og leste om produktet, og tenkte at dette må jeg teste. I verste fall slutter jeg etter at prøveperioden er over – og den har nå vart i snart 10 år!

Det forteller Sigbjørn Eliassen (48). Han er alenepappa til små barn og sjonglerer samtidig en krevende jobb og en aktiv livsstil. For noen år tilbake kjente Sigbjørn på at energien ikke strakk til, og han ble nødt til å gjøre en endring for å få overskuddet tilbake. Valget falt på Maxulin.
– Jeg var på et sted hvor jeg ikke kjente igjen meg selv. Lagrene var alltid tomme, og «vanlige» vitaminer og et, i hvert fall tidvis, godt kosthold hjalp meg ikke over kneika. Dørstokkmila ble altfor lang og altfor tung. Jeg føler at Maxulin har gitt meg mer energi.

Mannlig overgangsalder

Det snakkes ikke like mye om, men mannlig overgangsalder er også et faktum, og hos alle menn synker testosteronnivået fra 35-årsalderen. Dette kan gi aldersrelaterte plager, og mange føler på manglende energi og overskudd. Maxulin er et kosttilskudd som inneholder magnesium, sink, vitamin B6 og fenugeek, som kan være med på å redusere plagene knyttet til et synkende testosteronnivå.

Prøv Maxulin og få energien tilbake


– Gir meg det lille ekstra

Sigbjørn forteller at det tidligere kunne være vanskelig å få på seg treningstøyet etter jobb, men med Maxulin har han likevel mer å gi på trening selv om han er sliten etter arbeidsdagen.
– Det hjelper selvsagt med en god dose selvdisiplin også, men jeg får mer energi i hverdagen. Det gir meg det lille ekstra som får både jobb og trening unna, samtidig som jeg fremdeles har overskudd, sier han.

Har sverget til Maxulin i snart ti år

Sigbjørn fikk anbefalt Maxulin av en kollega. Han gjorde selv litt egen research og ønsket å teste produktet for å se om det kunne ha en effekt.

– Jeg tenkte at dette må jeg teste. I verste fall slutter jeg etter at prøveperioden er over ­– og den har nå var i snart ti år, sier Sigbjørn. Han påpeker at han ser mange menn på sin egen alder som har sluttet å trene.

– Kanskje Maxulin kan være det som får deg i gang igjen? Så hvorfor ikke prøve? Det verste som kan skje er at du får en energiboost, som etter hvert kan bli en god vane.

Produktpakke Maxulin - kosttilskudd for menn

Bestill Maxulin® nå!

Kosttilskudd med ingredienser skreddersydd for menn. Maxulin® inneholder sink, magnesium, vitamin B6 og fenugreek-ekstrakt:

  • Økt energi
  • Opprettholder normal muskelfunksjon
  • Opprettholder normale testosteronnivåer
Les mer