MX - article 1140x700 - bjorn changing tires.jpg

Bjørn (58): -Jeg merker stor forskjell og har fått mer energi med Maxulin!

Bjørn Gravdahl er 58 år og har en jobb som innebærer mye fart og raske biler. Han jobber som biljournalist og driver også Bilkanalen Auto Motor og Sport TV. Det er ingen vanlig kontorjobb, men en jobb som krever mye reising og fysisk aktivitet. Maxulin® har gitt han energien til å holde tempoet oppe.

Mer sliten, trøttere og mindre overskudd med alderen

Mange menn opplever at de blir trøttere med årene. Kroppen er ikke lenger som den brukte å være og energinivået synker betraktelig. Sofaen har blitt den nye firbente bestevennen. Det samme skjedde med Bjørn. Han følte seg mer sliten, trøttere og hadde mindre energi.

-Oppgavene ble tyngre og jeg hadde mindre krefter. Alt ble rett og slett mer træl. Jeg vet at testosteronnivået synker naturlig med alderen, men testosterontilskudd var ikke et alternativ for meg, sier 58-åringen.

Prøv Maxulin og få energien tilbake

Fikk energien og overskuddet tilbake med Maxulin®

Bjørn søkte på nettet etter naturlige løsninger og kosttilskudd. Valget falt på Maxulin® siden det hadde flere gode studier og kundehistorier å vise til. Han merket forskjell etter bare noen uker og har ikke angret på valget han tok. Han har fått energien og overskuddet tilbake, noe som kommer godt med som småbarnsfar med en hektisk hverdag.

-Jeg merker stor forskjell og det gjør de rundt meg også. Etter at jeg begynte på Maxulin® føler meg sprekere og har fått mer energi, forklarer Bjørn.

 

«Jeg vil definitivt anbefale dette til andre som trenger mer overskudd i hverdagen!»

Produktpakke Maxulin - kosttilskudd for menn

Bestill Maxulin® nå!

Kosttilskudd med ingredienser skreddersydd for menn. Maxulin® inneholder sink, magnesium, vitamin B6 og fenugreek-ekstrakt:

  • Økt energi
  • Opprettholder normal muskelfunksjon
  • Opprettholder normale testosteronnivåer
Les mer

Maxulin inneholder

  • Fenugreek - Bidrar til å opprettholde normal glukosemetabolisme.
  • Sink - Bidrar til å opprettholde normale testosteronverdier i blodet og normal fruktbarhet og reproduksjonevne.
  • Magnesium - Bidrar til normal muskelfunksjon og normal energiomsetning.
  • Vitamin B6 - Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.