MX - article 1140x700 - sigbjørn.jpg

Sigbjørn (48):- Fikk energien tilbake med Maxulin!

Som singel småbarnsfar med en krevende jobb, er hverdagen hektisk for Sigbjørn Eliassen (48). Etter en lang periode med lavt energinivå og lite trening tok han et valg – et valg som har gitt ham humøret, energien og overskuddet tilbake.

– Før trente jeg fire ganger i uken, men så gikk jeg gjennom et samlivsbrudd for noen år siden som krevde mye tid og krefter. Jeg følte meg sliten, og alt ble et ork – selv det å gå ut med kompisgjengen. Så jeg søkte på nettet for å finne mulige løsninger på problemet.
 
 

Testosteronnivået og energien minker med alderen

Det virket sannsynlig at plagene kunne skyldes endring i testosteronnivået. Etter fylte 35 begynner nemlig nivået i kroppen å synke hos alle menn, og dette kan gi følelsen av nedstemthet og irritabilitet – man blir slappere og legger lettere på seg.
 
– Jeg skjønte at menn også opplever en slags overgangsalder i 40-årene. Testosterontilskudd var ikke et alternativ, så jeg vurderte andre naturlige løsninger og kosttilskudd. Valget falt til slutt på Maxulin® fordi det inneholdt både magnesium og sink som er bra for å opprettholde en normal muskelmasse og normale testosteronverdier. I tillegg hadde Maxulin® flere gode studier å vise til.
 

Merket rask effekt

– Som naturlig skeptiker hadde jeg ikke det store håpet om at kosttilskuddet skulle endre hverdagen, men jeg ble positivt overrasket. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle merke en forandring allerede den første måneden. Jeg fikk gradvis mer energi, og jeg har fått mye mer overskudd til yte bedre både på jobb og sammen med barna.
 
 

Nøye utvalgte ingredienser for menn

For å kunne redusere de negative effektene av et synkende testosteronnivå, er Maxulin® satt sammen av nøye utvalgte ingredienser menn har godt av. Hovedingrediensen er Testofen®, et ekstrakt fra naturlige urten fenugreek (bukkehornskløver) som har dokumentert effekt på forbedring av utvikling av muskelmasse og forbrenningen (glukosemetabolismen) når man trener.
 
– Dette er det første kosttilskuddet jeg har tatt som jeg med sikkerhet kommer til å fortsette med. Det føles sunt, kropp og sinn fungerer kjempebra, jeg føler meg pigg og jeg har det veldig bra med meg selv. Jeg vet det ikke er en mirakelkur, man må spise sunt og være i aktivitet i tillegg. Energien jeg har fått har også resultert i overskudd til å trene igjen.
 
Sigbjørn kan også fortelle at kompisgjengen er veldig fornøyd med at han blir med på by’n igjen. I tillegg har de kommentert at det ikke har manglet på komplimenter fra det motsatte kjønn.
 
– Den positive spiralen jeg er inne i gir åpenbart uttelling på flere områder, avslutter Sigbjørn.
Produktpakke Maxulin - kosttilskudd for menn

Prøv Maxulin® til halv pris!

Maxulin® inneholder ingredienser skreddersydd for menn. 

  • Mer kraft og energi
  • Mer muskelstyrke
  • Mer lyst
Les mer

Maxulin inneholder

  • - Fenugreek forbedrer utviklingen av muskelmasse og opprettholder forbrenningen.
  • - Sink opprettholder normale testosteronverdier, fruktbarhet og reproduksjon.
  • - Magnesium bidrar til normal muskelfunksjon og normal forbrenning.
  • - Vitamin B6 reduserer tretthet og utmattelse.